"Produkcja i marketing żywności" - nowy kierunek na Uniwersytecie Humanistyczno-Przyrodniczym im. Jana Długosza w Częstochowie
2021-07-23 07:52:57Studiując na kierunku "Produkcja i marketing żywności" na Uczelni Humanistyczno-Przyrodniczej im. Jana Długosza w Częstochowie zdobędziesz wiedzę i umiejętności praktyczne z zakresu m.in. nowoczesnego zarządzania rolnictwem w fazie przetwórstwa, przechowalnictwa oraz dystrybucji, uwarunkowań procesów rolniczych na rynku krajowym i zagranicznym, a także kultury mieszkańców obszarów wiejskich, analizy rynku, negocjacji biznesowych czy systemów informatycznych wspomagających podejmowanie decyzji z działalności rolniczej.
Szczegółowe informacje znajdziecie na stronie rekrutacyjnej Uczelni: https://rekrutacja.ujd.edu.pl/pl/ oraz stronie Wydziału Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych: http://www.wnspt.ujd.edu.pl/.
ip
fot. materiały partnera