Webinarium "Dieta przed maturą - czyli jak to co jemy wpływa na nasze myślenie" [marzec 2021]
2021-03-16 09:29:51Maturzysto!
Czy wiesz, że 60% suchej masy mózgu składa się tłuszczu?
I że w ciągu minuty powstaje w Twoim ciele 150 milionów nowych komórek, które decydują o tym jak wyglądasz, oddychasz, poruszasz się, ale też myślisz i zapamiętujesz?
O tym co zrobić, żeby Twój mózg wszedł na wyższe obroty, a przyswajanie wiedzy stało się prostsze dowiesz się podczas webinaru "Dieta przed maturą – czyli jak to co jemy wpływa na nasze myślenie", który już 17 marca o godz. 15:00 przeprowadzi dla Was Anna Szymborska - dietetyk, specjalista z zakresu psychodietetyki oraz dietetyki w insulinooporności, organizatorka cyklu konferencji o tematyce psychodietetycznej. Właścicielka gabinetu dietetycznego, a także wykładowca Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku.
Zapraszamy!
ip
fot. materiały Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku